🎁 Vandaag gratis verzending vóór 23:59
🎁 Vandaag gratis verzending vóór 23:59

Bestelling en Levering

Je hebt gave nieuwe fitness artikelen gekocht, yes! Maar hoe nu verder?

Wanneer je een product bestelt gaat ons team hier direct mee aan de slag. Zodra de bestelling volledig verwerkt is ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling op de voet kunt volgen. 

De bestelde producten worden direct vanuit de leverancier naar jou verstuurd. Dutch Fitness Junkie heeft hier bewust voor gekozen om zo de transport- en opslagkosten te minimaliseren. Hierdoor kunnen wij onze prijzen erg laag houden. Deze voordelige manier van verzenden betekent wel dat de levertijd iets langer is dan je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd is dan ook 5-10 werkdagen voor bestellingen in Nederland en 8-20 werkdagen voor bestellingen in België. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling wat vertraging oploopt. Heb je drie dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op.
Update: Vanwege de Corona Crisis is de levertijd momenteel 7-21 werkdagen.

Om de verzendkosten laag te houden en om te garanderen dat je jouw producten zo snel mogelijk ontvangt, is het mogelijk dat jouw producten in verschillende pakketjes verzonden worden. 

Verzendkosten

Alle producten op onze website worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Vragen over je bestelling?

Mocht je toch nog een vraag voor ons hebben, dan horen wij dat graag! Vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.